Miért nem hiszek az UFO történetekben?

Az UFO üzlet virágzik, és virágozni is fog, mert mélyen mindenkiben benne van a csillagok utáni sóvárgás, a titkok megismerésének kísértő vágya, és annak reménye, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban.

Nyíregyháza, 2018. október 15. - 2019. március 19.

A tökéletes pillanat

A tökéletes pillanat volt. Olyan pillanat, amit az ember nem téveszt el, és megjegyez egy életre.

2013. június 30.

4'33''

A múltkor vettem egy kottafüzetet, hogy majd teleírom a 4'33'' különféle változataival, de itthon vettem észre, hogy a füzet már tele van. Bosszantó.

2013. június 8.

Emlékezet

A múltkor olyan érzésem volt, hogy az a valami már megtörtént egyszer, aztán rájöttem, hogy persze, éppen akkor történt, amikor azt hittem, hogy már egyszer megtörtént, ami lényegében igaz, csak ezt akkor még nem tudtam.

2013. június 8.

Világvége

Lesz vajon világvége december 21.-én?

2012. december 18.

Fénymásolás nincs

Az hogy az emberi beszéd, vagy tágabban az emberi kommunikáció erősen környezetfüggő, egészen nyilvánvalónak tűnik. De az már nem tűnik annyira kézenfekvőnek, hogy bizony ebbe a környezetbe, amitől végülis a mondatok megkapják a valódi értelmüket, bele kell értenünk annak az elméjét is, aki mondja a mondatot, és annak az elméjét is, aki befogadja a mondatot.

2012. június 12.

Digitális aranykor

Ha egy kétszáz évvel ezelőtt élt embernek megmutatnám digitális korunk villogó és zajongó csodáit, valószínűleg előbb varázslatnak gondolná, és valószínűleg nehezen fogadná el ezeket a valóság részeinek. De még jobban meglepődne akkor, ha azt mondanám neki, hogy semmi sem teheti az embert elesettebbé, kiszolgáltatottabbá és frusztráltabbá, mint ezek a varázseszközök.

2011. augusztus 14.

Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók

Na de térjünk vissza a Schweppesre. Két ízben árulták, narancs és ananász ízben, mindkettő nagyon finom volt, de az ananász volt az igazi kuriózum.

2009. augusztus 20.